Onze Praktijk

Een bezoek aan de tandarts is niet bepaald uw favoriete bezigheid. Daarom doen wij er alles aan om uw gebitsverzorging voor u zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Of u nu komt voor controle of met klachten, ons team staat altijd voor u klaar, met veel geduld en de modernste technieken.

Juist voor onze kleinste patiëntjes creëren wij een veilige en prettige omgeving. Op die manier wordt een bezoek aan de tandarts al een stuk minder onplezierig.

Patiëntvriendelijkheid, goede service naar patiënten toe en informatievoorziening vinden wij erg belangrijk. Ons team heeft daarom altijd persoonlijke aandacht voor u als patiënt. U krijgt alle informatie, u mag altijd vragen stellen, en samen met u wordt een keuze gemaakt tussen verschillende behandel opties. Samen met u proberen wij een optimale oplossing te vinden voor uw persoonlijke situatie.

Onze visie is dat voorkomen beter is dan genezen, daarom besteden wij veel aandacht aan preventie door voorlichting en gebitsverzorging. Extra aandacht en energie worden aan kinderen en jongeren besteed om gebits- en angstproblemen in de toekomst te voorkomen.

Nieuwe patiënten zijn bij ons van harte welkom. Ze kunnen zich aanmelden via de link "patiënt worden" of om te bellen naar onze praktijk: 055-301 34 88